Ansiktsbehandlingar

DR.S COLLAGEN “Fukt boost”  (80 min)

980:-
En stor favorit hos alla som testat behandlingen. Det är den ultimata törstsläckaren för den torra huden. Tillför fukt på djupet samtidigt som det reparerar barriären så huden behåller sin fukt. Ingår Rengöring, Peeling med apparatur efter hudens behov, lätt porrengöring, galvanisk massage, special collagen mask och ev. LED-ljusterapi, avslutande serum och kräm.

DR.S C-vit “Glow”  (80 min)

995:-
Passar den trötta huden som tappat lyster och elastitet, även hud som fått sämre immunförsvar och läkning. Ingår Rengöring, Peeling med apparatur efter hudens behov, lätt porrengöring, massage med anpassad apparatur efter hudens behov, spcial C-vit mask, avslutande serum och kräm.

DR.S Askungenbehandling (60 min)

925:-
En Glow up behandling utan porrengöring för den speciella festen du vill vara extra fin för. Ingår Rengöring, Peeling med anpassad apparatur, galvanisk massage med speciell ampull och kräm, Special mask, avslutande serum och kräm.

DR.S Celltresor “Antiage” (80 min)

1125:-
En behandling som jobbar på hudens alla ålderstecken. Ingår Rengöring, Peeling med apparatur efter hudens behov, lätt porrengöring, massage med galvanisk-EMS muskelstimulering, Special fleece mask och LED-ljusterapi, avslutande serum och kräm.

Ansiktsbehandling “Normal hud” (75 min)

925:-
En behandling för dig som inte har speciella behov, men önskar en uppfräschning av huden. Ingår Rengöring, Peeling med apparatur efter hudens behov, lätt porrengöring, massage med apparatur efter hudens behov, mask och ev. LED-Ljusterapi, avslutande serum och kräm.

Ansiktsbehandling “Känslig/Irriterad hud” (80 min)

950:-
En behandling för dig som har tunn och känslig hud med irritationer så som rödhet m.m. Ingår Rengöring, Peeling med apparatur efter hudens behov, lätt porrengöring, galvanisk massage, mask, avslutande serum och kräm.
Ansiktsbehandling “Acne/Inflammationer” (75 min)
925:-
Denna behandling är anpassad för dig med Acne, inflammationer. Här jobbar vi läkande och lugnande med apparaturer som balanserar talg produktionen och eliminerar bakterier på huden som orsakar finnar. Ingår Rengöring, väldigt lätt porrengöring, galvanisk med anpassad ampull, mask och LED-ljusterapi, avslutande serum och kräm.
Ansiktsbehandling inkl. Kemisk Peeling (90 min)
1195:-
Syror jobbar på olika sätt beroende på vilken man använder. Det aktiverar och stimulerar olika processer i huden, ger jämn hudton, minskar porer, ger lyster, motverkar ålderstecken och jobbar på solskador. Här anpassar jag syran efter din huds behov. Denna behandling passar ej alla hudtyper, rekommendation är att kontakta Sheri om du är osäker om detta är något för dig. Viktigt att undvika solning på områden efter behandling, ingen vaxning eller trådning på ca 1 vecka- 10 dagar. Äter du Acne medicin vänligen kontakta Sheri innan bokning.
Porrengöring (90 min)
995:-
För dig som har mycket porer och endast vill fokusera på rensning av porerna. Här lägger jag till vissa apparaturer som hjälper till rensningen i porer samt ev. LED-ljusterapi om huden har behov av det.
Porrengöring (60 min)
895:-
En mini version av ovannämnda behandling, för dig med mindre porer.
MINI Behandling med hudanalys (30 min)
495:-
Idag kan det vara svårt att veta vilka produkter eller märken man ska använda. Det är ett hav av utbud, men vad behöver din hud? För er som ej handlar produkter hos mig men vill veta vad ni ska använda och hur, den här tjänsten är för er. Jag gör rent huden, gör en hudanalys och berättar vad din hud behöver samt ger råd och tips, avslutar med kräm. Köper du produkter på plats får du denna tjänst gratis.
Ansiktsbehandlingar
slider-preview3
Kemisk peeling
IPL
Kroppsbehandlingar
Fransar & Bryn
Wax