Ansiktsbehandlingar
Klassisk Ansiktsbehandling (75 min)
825:-
En djuprengörande ansiktsbehandling som rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Med rengöring, peeling, ånga och portömning, aktiv ampull, massage och avslutande mask.
VÄLJ MELLAN DESSA INRIKTNINGAR:
Känslig hud – Som är anpassad till en känslig tunn hud med ytliga kärl. Den är lugnande och skyddande, samt dämpar irritationer.
Torr hud – Som är anpassad till den extra torra hudtypen. Har fuktbevarande effekt.
Oren/Acne hud– Som är anpassad för en oren hy, eller en hud med acne. Har läkande och antibakteriella egenskaper.
Mogen hud – Som är anpassad för en mogen hud. Ger näring på djupet och gör huden fast. Din hud får en fantastisk lyster och ser fräsch ut.
Ansiktsbehandling (50 min)
595:-
En kort men effektiv behandling för dig som inte ha tid eller behov för längre behandling. Ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, och avslutande mask.
Lätt Ansiktsbehandling (45 min)
525:-
Denna behandling är för dig som vill pigga och fräscha upp din hud utan porrengöring, samt få en avkopplande stund för dig själv. Ingår rengöring, peeling, massage av ansikte och dekoltage samt en avslutande mask.
Total Lyx behandling (120 min)
1395:-
Perfekta behandlingen att ge bort till en nära eller skämma bort sig själv med. Vi inleder den med en klassisk avkopplande ryggmassage. Därefter börjar vi med en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ånga, portömning, brynansning, massage av ansikte och dekoltage samt en avslutande mask. I denna lyx behandling ingår även en aktiv vårdande ögonbehandling som fräschar och piggar upp ögonpartiet. Du kommer se och känna dig fantastisk efter denna behandling.
AHA med PHA (30 min)
425:-
Denna behandling är extra djuprengörande som sätter igång cellförnyelsen i huden och tar bort det översta döda hudcellerna. AHA syre behandlingar har en hel del fantastiska egenskaper, så som minska porer, suddar ut linjer, bleker pigmenteringar mm. Huden andas bättre och fuktnivån förbättras märkbart. Passar alla hudtyper, även den känsliga huden kan ta nytta av AHA syrans fantastiska egenskaper. Bäst resultat vid kur behandlingar, men kan även göras som enstaka behandlingar.
AHA med PHA (Inkl. porrengöring) (90 min)
995:-
Lifting code med porrengöring. Brynplock ingår. (90 min)
995:-
Unik anti-age behandling som aktiverar kollagen, Elastin samt Hyaluronsyre produktionen i huden. Fyller ut rynkor och linjer och återfuktar på djupet. Biolines härliga Askungebehandling passar även den känsligaste huden som har behov av fasthet, elasticitet och vill minska på rynkorna. I lifting Code ingår unika ingredienser så som Alger från Antarktis och Glykoprotein m.m.
Lifting code.(60 min)
725:-
Ekologisk Ansiktsbehandling (90 min)
895:-
Djupvårdande och återfuktande ansiktsbehandling för dig som vill ha det bästa från naturen. Porrengöring, ansiktsmassage samt lätt ansning av ögonbryn ingår.
Ekologisk Ansiktsbehandling utan massage och brynplock(60 min)
750:-
DE-OX Ansiktsbehandling (90 min)
995:-
En vårdande och djup närande behandling med antioxidanter som skyddar mot de fria radikalerna, som är orsaken till hudens åldrande. Denna behandling förebygger solskador och stärker hudens försvar. Din hud får en fantastisk lyster.
DE-OX Ansiktsbehandling (60 min)
750:-
En vårdande och djup närande behandling med antioxidanter som skyddar mot de fria radikalerna, som är orsaken till hudens åldrande. Denna behandling förebygger solskador och stärker hudens försvar. Din hud får en fantastisk lyster.
24/7 Naturalbalance (60 min)
625:-
En aktiv vårdande ansiktsbehandling med porrengöring. Aktiva ingredienserna från 24/7 utvinns från växter som nypon, bär, aprikos och körsbär. Behandlingen skräddarsyr vi efter just din livsstil och behov i huden.
Ansiktsbehandling Känslig/Irriterad hud (90 min)
895:-
Anpassad för den extremt känslig och reaktiva huden som behöver en porrengöring. Optimalt för Rosaceahud. Utförs med Desense produkter som omedelbart lugnar och läker huden.
Phyto Staminal+Caviar&Retinol Ögonbehandling (25 min)
375:-
Ett exklusivt ögonbehandling med bland annat plant stamceller från äppleträd, caviar, retinol och grönalg. Behandlingen väcker nytt liv i huden kring ögonen med synbart resultat. Ger lyster, minskar linjer och rynkor samt dämpar svullnad.
Porrengöring (90 min)
895:-
Rengöring, ånga, porrengöring, mask och avslutande kräm.

Ring upp mig!

Fransar & Bryn

Fransar/Bryn/Trådning

Ansiktsbehandlingar

Ansikte

Kosmetisk Tatuering/Microblading

Fotvård

Fotvård

IPL

IPL-Laser

Kroppsbehandlingar

Utbildning

Wax

Vaxning

Händer & Naglar

Händer & Naglar

Kemisk peeling

Kemisk Peeling/Medicinsk hudvård

Diatermi

Diatermi